TAFFY med maskin- läppar, bryn och eyeliner

För att få gå vår utbildning och bli certifierad TAFFY-terapeut krävs det att du är aktiv inom skönhetsbranschen.
Vi är servicemedlem i SHR, dvs SHR står bakom vår utbildning och klassar den som vidareutbildning inom avancerad hudvård.

TAFFY med maskin är uppdelad i flera moment.
Steg 1:
Utbildningen är på 1 heldag. Utbildningen har en teoretisk och en praktisk del.
Steg 2:
Om mer lärarledd tid på skolan behövs efter detta, så bokar vi in dag 3-6 (om totalt 30 utbildningstimmar till). Eleven kommer då tillbaka till skolan och får individuell lärarledd tid för att ha möjlighet att ta till sig den kunskap som behövs/efterfrågas. Detta ingår självklart i kurspriset. Vi bestämmer tillsammans vilka datum och tidslängd som passar bäst.
Steg 3:
Efter den lärarledda tiden på skolan följer självstudier och arbete på din egen salong. Detta innebär att utföra behandling på modeller som ska godkännas av din utbildare.
Under tiden det egna arbetet på salong pågår är man i ständig kontakt med sin utbildare och efter alla konsultationer ska en dialog föras med sin utbildare innan behandling påbörjas.

Under hela er utbildning finns vi här för er och ni har en aktiv dialog med utbildningsansvarig. Under utbildningen får du löpande feedback på alla moment. Certifiering sker då utbildaren ser att kursdeltagaren behärskar alla moment och att kvaliteten upprätthålls på alla plan.

De som kursdeltagare har vår fulla support och service både under och efter din certifiering och materialbeställning gör du enkelt via vår webbshop, som du får inloggningsuppgifter till vid kursstart.

I kurspriset ingår följande:

Lärarledd utbildning, teori och praktik samt uppföljning och feedback
TAFFY med maskin kompendium
TAFFY startkit som innehåller allt du behöver för att utföra behandlingen såsom bl. a TAFFY maskin, flera pigment, nålar, folie till bedövning, koppar mm
Materialet räcker till ca 50-80 behandlingar
TAFFY:s internationella certifikat
Marknadsföringsposter 50 x 70 cm
Din salongs/kliniks namn i våra marknadsföringskanaler
Nödvändiga dokument till slutkund som krävs av läkemedelsverket och hälsovårdsmyndigheten
Egenvårdsplan
Inbjudningar till fortbildningsdagar och workshops
Inloggning till vår webbshop, som är tillgänglig för dig 24 timmar om dygnet

Pris: 45 000 kr ex moms.

Delbetalning?
Önskar ni finansiera utbildningen via ert företag så kan ni, efter en kreditprövning, få delbetala direkt till oss (dvs du behöver inte kontakta bank eller andra lån-/kreditgivare). Ni kan välja upp till 12 månader.

Tillgängliga kursdatum:

Malmö:
14 jan
11 feb
11 mars

Om inget datum passar dig så hör av dig. Ring Ramona på 0709-48 97 57 eller maila till ramona.hallstrom@medshape.se